Secure E-Mail - Cilat janë disa aplikacione që mund të përdor? - WHITEHAT.al

Secure E-Mail – Cilat janë disa aplikacione që mund të përdor?

477 0
email encryption - whitehat.al

Teknika e enkriptimit të komunikimit me email është e pasigurt ditët e sotme. Metadatat janë bërë gjithnjë e më të dukshme nëper tekste të thjeshtë (p.sh. emri i përdoruesit), dhe GPG nuk mbështet funksionalitetin modern kripto siç janë key rotation dhe forward secrecy.

Nëse nuk e di se çfarë është GPG shiko këtë link.

Më poshtë do të gjeni një listë me disa apps që mund ti përdorni për të dërguar emaile të sigurta:

*kliko në foto dhe do të ridrejtohesh në websiten e tyre zyrtar

tutanota - whitehat.al

mailfence whitehat.al

protonmail whitehat.al

ctemplar whitehat.al

criptex whitehat.al

start mail whitehat.al

mailbox.org whitehat.al

hushmail whitehat.al

onion mail whitehat.al

disroot whitehat.al

lavabit whitehat.al

private email whitehat.al

 

Leave a Reply